Skip to content →

Mednarodna konferenca o kakovosti uličnega dela

Z veseljem vabimo na Mednarodno konferenco o kakovosti uličnega dela projekta Inspiring Quality Street Work, ki bo potekala v četrtek, 11. maja 2023, v Ljubljani (M Hotel, Derčeva ulica 4, 1000 Ljubljana).

Na dogodku bomo predstavile_i rezultate našega projekta:

  • Publikacijo o razvoju kakovosti uličnega dela z naborom kazalnikov kakovosti.
  • Spletno platformo za dokumentiranje in spremljanje uličnega dela, The Logbook Street, ki temelji na kazalnikih kakovosti in omogoča zbiranje vseh potrebnih informacij za krepitev in nadaljnji razvoj uličnega dela

Na dogodku boste imele_i ulične_i delavke_ci, koordinatorke_ji, odločevalke_ci in financerke_ji iz vse Evrope priložnost spoznati publikacijo in spletno platformo The Logbook Street. Udeleženke_ci dogodka boste tudi sodelovale_i v razpravi o kakovosti uličnega dela in o pomenu dokumentiranja in spremljanja za kakovostnejše ulično delo.

Program*:

8.30 – Prihod in registracija

9.00 – Uvodni in predstavitev projekta

9.40 – Evropska zakonodaja in strateški dokumenti na področju dokumentacije in spremljanja; Kazalniki kakovosti uličnega dela

10.30 – Odmor za kavo

11.00 – Predstavitev Logbook Street, spletne platforme za dokumentiranje in spremljanje uličnega dela; diskusija v skupinah

12.30 – Odmor za kosilo

14.00 – Prvi sklop seminarjev (ulično delo na Češkem in delo na spletnih platformah; ulično delo na Portugalskem; individualno delo v kontekstu uličnega dela; ABC uličnega dela)

15.15 – Odmor za kavo

15.45 – Drugi sklop seminarjev (ulično delo na Švedskem; ulično delo v Sloveniji; motivacijski intervjuju kot orodje pri uličnem delu)

17.00 – Zaključek mednarodne konference

* Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Na dogodku boste imele_i priložnost spoznati in vzpostaviti stik z drugimi strokovnjaki_njami s področja uličnega in mladinskega dela ter sodelovati v interaktivnih razpravah o izzivih in priložnostih, s katerimi se danes sooča ulično delo.

Prosimo, da se prijavite na spodnji povezavi do petka, 14. aprila 2023.

Povezava do prijave: https://forms.gle/hvLurARwQkPuePEX8

Partnerske organizacije v projektu Inspiring Quality Street Work so KEKS stödförening (Švedska), Zavod Bob (Slovenija), CAS – Ceska asociace streetwork (Češka) in CAI – Conversas Associacao International (Portugalska). Dogodek je sofinanciran v okviru programa Erasmus+ in s strani Mestne občine Ljubljana.

Če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete dodatne informacije, ne oklevajte in nas kontaktirajte na sara@zavod-bob.si.

Veselimo se srečanja z vami in izmenjave mnenj o kakovosti in spremljanju uličnega dela.

Published in Uncategorized